Tietosuoja

ASIAKASTIETOJEN ANTO:


Tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) Ilmoittaa nimensä sekä muut pakolliset tiedot Spastorelle. Spastore rekisteröi tiedot omaan asiakasrekisteriinsä.
b) Antaa suostumuksensa, että Spastore rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti) asiakasrekisteriinsä.


Yksityisyys ja tietosuoja


Spastoren asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.


Spastore ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta
a) pankkiyhteystietoja
b) luottokorttitietoja


Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.
ASIAKASREKISTERIN YLLÄPITÄJÄ
Spastore (y-tunnus: 2032525-9)
www.spastore.fi


OSOITE
Spastore/ Hair & Beauty Spa
Keskuskatu 15, 60100 Seinäjoki

sähköposti posti@spastore.fi


ASIAKASREKISTERIN NIMI
Spastore asiakasrekisteri


ASIAKASREKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on shoppaillut Spastoren verkkokaupassa.

 

ASIAKASREKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Spastoren asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan.
Tietoja voidaan käyttää Spastoren toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Spastoren omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. 
 

ASIAKASREKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta Spastoren ulkopuolelle.
Henkilötiedot asiakastiedoista hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

 

ASIAKASTIETOJEN SUOJAUS

Tietoja ei luovuteta sivullisille. Tietojen käyttöoikeus edellyttää Spastoren sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Asiakastiedot sijaitsee Spastoren suojatulla palvelimella.


 

 

Hair & Beauty Spa
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?